Terug naar home

vacature

De kracht van Spinosa Letselschadejuristen*

Spinosa Letselschadejuristen is een gevestigde naam in de regio met een geheel eigen identiteit en onderscheidend karakter. Een dynamische organisatie die meegroeit met de ontwikkelingen in de markt. Bij Spinosa behartigen wij de belangen van slachtoffers die als gevolg van een ongeval letsel hebben opgelopen. We steken onze nek uit voor deze cliënten en pakken indien nodig door om zo voor het hoogst haalbare resultaat te gaan. Onze juristen kennen het vak als geen ander en weten exact welke rechten en kansen op schadevergoeding er zijn.
En… we gaan verder waar anderen ophouden: onze dienstverlening begint bij het verhalen van de schade maar richt zich daarnaast ook op erkenning, steun en begeleiding van cliënten. Wij hebben de ervaring dat de gevolgen van een ongeluk ook een enorme impact kunnen hebben op de kwaliteit van leven. Het is onze specialiteit om hierin een optimaal resultaat te realiseren.

Deze ambitie zorgt er ook voor dat wij een sterk groeiende organisatie zijn die met enige regelmaat op zoek is naar actieve, gedreven collegae. Cliënten en tussenpersonen waarderen ons om de professionele en vooral persoonlijke werkwijze. Het belang van het slachtoffer staat voorop!

Jouw werkomgeving

Je komt in een klein, gedreven team dat samen dezelfde passie deelt en streeft naar eenzelfde doel: het verschil maken voor de cliënt.

Je werkplek bevindt zich in een historisch pand in Hengelo (OV), een plek die sfeer uitademt en waar je met jouw juridische kennis en passie voor het vak letselschadeslachtoffers bijstaat die jouw hulp hard nodig hebben!

Jouw persoonlijkheid

Je bent een proactief persoon die zelfstandig werkt, verantwoordelijkheid neemt, vooruit denkt, beslissingen durft te nemen, heldere afspraken maakt en die ook nakomt. Je houdt er van de regie te nemen en onze juridische ondersteuners aan te sturen. Kortom, je runt je eigen praktijk binnen ons bedrijf.

Informatie en sollicitatie

Jouw unieke motivatie, met bijpassend CV, kun je sturen naar:

spinosa@letselschade-spinosa.nl

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met mr. G.M. (Gilda) Spinosa, NIVRE Register-Expert Personenschade op 074-852 7540.

* Spinosa Letselschadejuristen is onderdeel van Spinosa Letselschade B.V.

A Beursstraat 7
   7551 HP
   Hengelo
T 074 852 75 40
F 074 852 71 47

E info@letselschade-spinosa.nl