Kleine aanrijding had toch grotere gevolgen

In eerste instantie dacht ik alleen wat blikschade te hebben, maar mijn kleine aanrijding had toch grotere gevolgen. Ik kreeg last van mijn nek en had veel pijn. Daardoor kon ik opeens minder werken en was ik erg vermoeid. Dan heeft een ‘kleine’ aanrijding opeens een hele grote impact op je leven. Zeker als je zelfstandig ondernemer bent…

Door een eerdere positieve ervaring van mijn zoon, ben ik bij Spinosa Letselschadejuristen terecht gekomen.  In eerste instantie heb ik ze advies gevraagd met betrekking tot het vergoeden van de kosten voor fysiotherapie. Een jurist van het kantoor kwam bij me thuis en ging direct voortvarend aan de slag: er moesten allerlei formulieren ingevuld worden en ze legde me haarfijn uit hoe de procedure in zijn werk zou gaan. Ik had er direct een goed gevoel bij. En dat is wat je in zo’n situatie nodig hebt: het gevoel dat je volledig ontzorgd wordt en dat iemand jouw belangen behartigt.

De letselschadejuristen van Spinosa hebben niet alleen geholpen bij de vergoeding van mijn fysiotherapie. Er bleek nog veel meer mogelijk te zijn. Ik had immers ook schade geleden doordat ik minder kon werken door de pijn. Ze denken echt mee over het grotere geheel!

Ik heb de dienstverlening als uiterst correct ervaren. Het kantoor was altijd goed bereikbaar, ik werd volgens afspraak teruggebeld en ze kennen de wegen die je moet bewandelen. Ze hebben mijn zorgen tijdens dit traject echt weggenomen en we zijn er met goede moed tegenaan gegaan. Mijn advies: zit je ooit in een dergelijke situatie, ga dan niet zelf dingen proberen te regelen, maar neem een letselschadejurist van Spinosa in de arm!

Mevrouw Caceres (Enschede)