Voor een letselschade zaak heb je een lange adem nodig

Na mijn auto-ongeluk hoorde ik via een collega over Spinosa Letselschadejuristen . Ik heb niet verder gezocht en heb direct contact opgenomen. Onze eerste kennismaking was bij mij thuis. Dat was erg prettig, want het is super fijn om in je eigen omgeving je verhaal te doen. Thuis ben je toch net iets meer op je gemak dan in een vreemde omgeving. 

Tijdens mijn zaak hebben wij onderling contact gehouden per mail. Maar ik kon Gilda Spinosa ook altijd bellen. Soms zaten we wel een uur aan de lijn en daar was gewoon ruimte voor. De tijd die ze voor je nemen is echt heel wat waard!

Voor een letselschade zaak heb je een lange adem nodig. Er waren momenten dat er ik echt wel klaar mee was, maar aangezien ik nog restklachten had, adviseerde Gilda me om het bijltje er nog niet bij neer te gooien en terug te gaan naar de huisarts. Een goed advies!

De letselschadejuristen van Spinosa stonden ook altijd voor me klaar met advies over hoe het nu verder moest met mijn re-integratie. Ik zat namelijk niet helemaal op mijn plek, maar wat doe je dan? Het advies van Gilda was helder: naar de arbeidsdeskundige! Dus ook met dat soort vraagstukken denken ze echt met je mee, op een persoonlijke en eerlijke manier.

Naast de inhoudelijke kennis was het begrip, wat ik heb ervaren, een verademing. Mijn letsel is van de buitenkant niet zichtbaar en daar werd door mijn omgeving nog wel eens vervelend op gereageerd. Omdat de mensen van Spinosa Letselschadejuristen ervaring hebben met dit soort gevallen, reageerden ze altijd met veel begrip en respect voor mijn situatie. Ik voelde me echt gehoord en begrepen.

Kort samengevat ben ik gewoon heel tevreden over de dienstverlening van Spinosa Letselschadejuristen . Sterker nog: ik heb Gilda zelfs al aanbevolen bij bekenden van mij!

Mevrouw Bassant (Hengelo)