Een geluk bij een ongeluk

“Via mijn buurvrouw kwam ik bij Spinosa Letselschadejuristen terecht. En dat bleek een geluk bij een ongeluk! Het was zo fijn om te merken dat je bij Spinosa geen nummer bent: de persoonlijke aandacht is enorm en dat vond ik juist in deze vervelende situatie heel fijn. Het was bijzonder prettig dat alle medewerkers van het kantoor steeds voor mij klaarstonden. Het contact verliep erg soepel en hun uitleg over de zaak en de vervolgstappen was voor mij duidelijk. En dat was exact waar ik behoefte aan had!

Uiteindelijk hebben de letselschadejuristen van Spinosa Letselschadejuristen niet alleen gezorgd voor een passende financiële vergoeding, maar ze hebben ook meegedacht over mijn re-ïntegratie en mijn fysieke herstel. Het complete plaatje dus!”

De heer Ince (Gronau)