Ongelukkige koerier

“Als koerier breng ik veel tijd door op de weg. Toen ik na een ongeluk hulp nodig had, wees mijn verzekeringsagente mij op de mogelijkheden van een letselschadejurist. En toen zocht ik contact met Spinosa Letselschadejuristen.

Ik heb nog nooit een vrouw meegemaakt, die met zó veel hart voor haar cliënten werkt. Gilda Spinosa is niet alleen goed in haar vak, maar ook nog eens slim en menselijk. Daarnaast krijg je als cliënt duidelijk antwoord op al je vragen.

Het eerste contact was direct prettig: vriendelijk, professioneel en duidelijk. En dát wil je, want je hebt na een ongeluk al genoeg aan je hoofd. Ik vond het erg fijn dat het kantoor goed bereikbaar was en dat ze hun afspraken nakomen: geen loze beloftes, maar gewoon zoals het hoort!”

De heer Dokter (Steenwijk)