Een wereld van lastige keuzes

“Een letselschade zaak houdt je dag en nacht bezig. Daar zijn ze zich bij Spinosa Letselschadejuristen als geen ander van bewust! Na een slechte ervaring met een andere partij was de persoonlijke werkwijze van Spinosa een verademing: ze komen hun afspraken na, werken proactief en je hebt ├ęcht het gevoel dat ze zich vastbijten in jouw zaak.

Als leek kom je opeens terecht in een wereld van lastige keuzes, juridische termen en allerlei dingen waar je geen verstand van hebt. De letselschadejuristen van Spinosa hebben me echt bij de hand genomen tijdens het traject. In kleine stapjes namen ze me mee door het proces, dachten ze mee over de te nemen beslissingen en gaven zij uitleg waar nodig. Zo word je niet overspoeld door een berg aan informatie, waardoor je het overzicht verliest. Op die manier begrijp je waar je over beslist. Erg belangrijk!

Uiteindelijk hebben de letselschadejuristen van Spinosa gezorgd voor een schadevergoeding, voor therapie en voor huishoudelijke hulp. Een fijne uitkomst in een vervelende situatie.”

De heer Woltjer (Enschede)