Spinosa Letsel-schadejuristen

Ons kantoor is opgericht in 2011 en bestaat ondertussen uit een team van vier medewerkers. Wij combineren onze expertise met een menselijke kant. We strijden voor rechtvaardigheid met verstand van zaken; we steken onze nek uit voor een optimaal resultaat. Daarbij werken wij vastberaden, gedreven en strijdlustig vanuit menselijk contact, omdat we geloven in persoonlijke aandacht.

Als letselschadejuristen staan wij particulieren, werknemers, werkgevers en zelfstandig ondernemers (waaronder zzp’ers) bij in hun letselzaak. We nemen de tijd en kijken samen met u naar de oplossing voor uw situatie. En terwijl u zich richt op uw herstel, verzorgen wij de middelen die u hiervoor nodig heeft. Uw belang is ons belang. In een tijd die veelal onrustig en stormachtig is, bieden wij een luisterend oor én een helpende hand.

Doordat wij lid zijn van het NIVRE houden wij bovendien continu onze kennis over wet- en regelgeving op peil via opleidingen en seminars. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening.

ONZE SPECIALISTEN

Mr. Gilda Spinosa BBA

“Mensen hebben vaak geen idee hoe diep letselschade ingrijpt. Het gaat niet alleen om de juridische gevolgen, maar ook om de gevolgen voor werk, wonen en relaties. De verhalen zijn vaak aangrijpend en dan is het belangrijk dat we dicht bij onze cliënten staan. De samenwerking met mijn cliënten maakt letselschade voor mij zo fascinerend.” Meer over Gilda »