“Mijn interesse ging tijdens mijn rechtenstudie aan de Universiteit Nijmegen al uit naar het aansprakelijkheidsrecht en ik studeerde ook in deze specialisatie af.

Ik spring graag voor mensen in de bres en in dit vak kun je echt iets voor een ander betekenen. Mede doordat men doorgaans de strijd moet voeren tegen een professionele partij (meestal een verzekeraar) die het klappen van de zweep wel kent, terwijl het slachtoffer zich in een kwetsbare positie bevindt. Mensen hebben vaak geen idee hoe diep letselschade ingrijpt. Het gaat niet alleen om de juridische gevolgen, maar ook om de gevolgen voor werk, wonen en relaties.

In mijn praktijk behandel ik veelal zelfstandigenschaden (mensen met een eigen bedrijf of zzp’ers die letsel hebben) en loods ik het slachtoffer door vele vragen en discussies zodat er weer vertrouwen ontstaat in de toekomst. Dat vraagt om juridische creativiteit, kennis, ervaring en belangstelling in de mens. Daarnaast behandel ik zaken waarbij sprake is van orthopedisch letsel, maar ik sta ook mensen bij met hersenletsel of een dwarslaesie.

Ik ben bevlogen, vasthoudend en praktisch ingesteld. De verhalen zijn vaak aangrijpend en dan is het belangrijk dat we dicht bij onze cliënten staan. De samenwerking met mijn cliënten maakt letselschade voor mij zo fascinerend.”